Κοπή ψηλών δέντρων και κλαδέματα σε Κοινότητες του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοπή ψηλών δέντρων και κλαδέματα σε Κοινότητες του δήμου Θέρμης



Συνεχίζονται στο δήμο Θέρμης οι εργασίες για το κλάδεμα των ψηλών δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους τωνδιαφόρων Κοινοτήτων από τη διεύθυνση Πρασίνου. Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς και την ανανέωση και ανάπτυξη των δέντρων. Το κλάδεμα πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο της αρμόδιας διεύθυνσης Πρασίνου, με ειδικό εξοπλισμό για την προστασία των εργαζομένων.

Μέχρι στιγμής με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τα αιτήματα που υποβλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν ολοκληρωθεί οιεργασίες στις Κοινότητες Θέρμης, Νέας Ραιαδεστού, Λακκιάς, Σουρωτής, Αγίας Παρασκευής, Τριλόφου, Πλαγιαρίου και Κάτω Σχολαρίου. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία Πρασίνου προχωρά σε καθαρισμό, κλάδεμα και περιποίηση του πρασίνου με ημερήσιο προγραμματισμό σε όλα τα πάρκα, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους του δήμου Θέρμης.

Η Διεύθυνση Πρασίνου συνιστά στους κατοίκους των περιοχών παρέμβασης, για την αποφυγή ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία που πραγματοποιούνται οι εργασίες κλαδέματος.