Η Παρέμβαση Πολιτών Δ. Θέρμης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Παρέμβαση Πολιτών Δ. Θέρμης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. ΘέρμηςΗ Παρέμβαση Πολιτών Δ. Θέρμης επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Θέρμης την 9 Δεκεμβρίου και πρόσφερε είδη που συγκέντρωσε για οικογένειες με βρέφη όπως πάνες, μωρομάντηλα και κρέμες .
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2009 από εθελόντριες για να καλύψει τις ανάγκες που προξένησε η οικονομική κρίση . 
Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε δομή του Δήμου και σήμερα εφοδιάζει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης 367 άτομα που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια, οργανώνει τη διανομή για το ΤΕΒΑ και συμμετέχει στο social plate της κεντρικής αγοράς Θεσσαλονίκης . 

Η υπεύθυνη κ. Μαλλιαρού Μαριάννα μας ενημέρωσε για τη λειτουργία του , τη δραστηριότητά του καθώς και για την ραγδαία αύξηση των αιτήσεων από την αρχή της πανδημίας . 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι άλλες εθελοντικές ανεξάρτητες δομές που λειτουργούν στο Δήμο μας ( Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Δ. Θέρμης, Πνοή Ελπίδας κλπ) προσφέρουν ένα δίχτυ ασφαλείας για μια αξιοπρεπή διαβίωση σε συμπολίτες μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια