Θεσσαλονίκη: Την τραγωδία της φωτιάς ζωγράφισε ο αδελφός του 16χρονου (φωτο, βίντεο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Την τραγωδία της φωτιάς ζωγράφισε ο αδελφός του 16χρονου (φωτο, βίντεο)
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν βρισκόταν στο διαμέρισμα αποτύπωσε στο χαρτί ο 6χρονος αδελφός του άτυχου 16χρονου που έχασε τη ζωή του όταν οι φλόγες τύλιξαν το διαμέρισμα που διαμένουν στην οδό Νάτσινα στην περιοχή της Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ιωάννης Ιωαννίδης, κάτοικος της περιοχής, αμέσως μετά την ειδοποίηση για πυρκαγιά βγήκε από το μαγαζί του και είδε τα δύο αδέλφια αγκαλιασμένα με σημάδια στα ρούχα από τους καπνούς. 

Αμέσως τα πήγε στο μαγαζί του λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι προκειμένου να τα ηρεμήσει. Όπως δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης η 14χρονη κόρη άμεσα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ο οποίος βρισκόταν στη δουλειά.Ο κ. Ιωαννίδης στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα δύο αδέλφια, έδωσε παιχνίδια στον 6χρονο. Εκείνος, πήρε χαρτί και στυλό και ζωγράφισε τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Στενή οικογενειακή φίλη δήλωσε στις κάμερες ότι η μητέρα των παιδιών έλειπε στην Αλβανία για προσωπικούς λόγους, ενώ έκανε έκκληση για βοήθεια στην οικογένεια. thesstoday.grΔεν υπάρχουν σχόλια