Δ.Θέρμης: Online ασκήσεις yoga και pilates σήμερα και αύριο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Online ασκήσεις yoga και pilates σήμερα και αύριο


Ο δήμος Θέρμης σε συνεργασία με το Stay Strong διοργανώνουν διήμερο “OnLine Yoga Event” και “Online Pilates Event”, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. H συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν και θα μεταδοθεί live μέσα από την σελίδα του stay strong events στο fb.


Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με πρακτικές yoga, από την Σάρα Καραβασίλη και το studio Εύνοια.


BREATHE AND FEEL YOGA PRACTICE “Ελάτε να μοιραστούμε μια πρακτική σύνδεσης, νου, αναπνοής και σώματος! 

Θα ισορροπήσουμε και θα κάνουμε ένα ευγενικό συνειδητό βήμα προς τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας! Μια πρακτική που κοιτάει “προς τα μέσα”, αλλά παράλληλα είναι μια πρακτική δύναμης, ισορροπίας και συγκέντρωσης. 

Σκοπός μας είναι να είμαστε συνειδητά στη στιγμή ό,τι κι αν φέρνει μαζί της, ενώ παράλληλα να βοηθήσουμε το σώμα να ανοίξει, τις κλειδώσεις και τη σπονδυλική στήλη να αποσυμφοριστούν, την αναπνοή και το μυαλό να ηρεμήσει”.

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 19.30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις pilates, από την την Νατάσα Χριστοφορίδου και το γυμναστήριο pin42.


PILATES MOVE YOUR BACK:

Ένα ολιστικό μάθημα για την κινητοποίηση της σπονδυλικής στήλης και την ενεργοποίηση του κορμού για σωστή στάση σώματος σε συνδυασμό με ασκήσεις αναπνοών για ευεξία και καλή διάθεση!