Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτησηΛίγες ημέρες έχουν ακόμα στη διάθεση τους οι πληττόμενοι εργοδότες από την κρίση του κορονοϊού για να δηλώσουν τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Αύγουστο αλλά και όσους έχουν εντάξει στη δεύτερη φάση του προγράμματος “Συν -Εργασία”. 

Συγκεκριμένα οι εργοδότες θα πρέπει έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον περασμένο μήνα και της δεύτερης φάσης του προγράμματος «Συν – Εργασία» στο Πληροφοριακό Σύστημα “Eργάνη”.

Την ίδια στιγμή και οι εργαζόμενοι θα πρέπει έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τη χορήγηση του επιδόματος 534 ευρώ. Επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει ΚΑΔ θα πρέπει να υποβάλλουν 


υπεύθυνες δηλώσεις έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 

στο Πληροφοριακό Σύστημα “EΡΓΑΝΗ” για τους εργαζόμενους των οποίων η σύμβαση τους τέθηκε σε αναστολή τον Αύγουστο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.
Δεν υπάρχουν σχόλια