Κάτοικοι του Τριαδίου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για τη παιδική χαρά που μάλλον...αργεί πολύ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κάτοικοι του Τριαδίου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για τη παιδική χαρά που μάλλον...αργεί πολύ.




Παραθέτουμε την ανακοίνωση των κατοίκων Τριαδίου σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη δημιουργία νέας παιδικής στο πάρκο του οικισμού:

Σήμερα,
(9/2/2020) γονείς παιδιών -κάτοικοι του Τριαδίου πραγματοποιήσαμε συνάντηση, όπως είχε προγραμματιστεί.

Ανάμεσα μας βρέθηκαν και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την παράταξη της "Παρέμβασης Πολιτών" στο Συμβούλιο της Κοινότητας Θέρμης κ.κ. Χρήστος Γιαννακούλας και Ελισάβετ Παυλίδου -στην οποία κοινότητα ανήκει και ο οικισμός Τριαδίου. 


Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από την διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης, με βάση τον πολεοδομικό σχεδιασμό του 2013 ο χώρος όπου βρισκόταν η παιδική χαρά του Τριαδίου είναι χαρακτηρισμένος ως πάρκο/χώρος πρασίνου και όχι για παιδική χαρά. 

Η οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης δεν μπορεί να γίνει προς το παρόν, ενώ η επικείμενη προγραμματισμένη κατασκευή κυκλικού κόμβου και η διαμόρφωση του δρόμου καθώς και η πεζοδρόμηση, πρέπει να ολοκληρωθούν πριν γίνει οποιαδήποτε περαιτέρω κίνηση. 

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν έργο με αντικείμενο την κατασκευή παιδικής χαράς στον οικισμό του Τριαδίου. Ωστόσο υπάρχουν χαρακτηρισμένοι χώροι στην επέκταση του Τριαδίου κατάλληλοι για να κατασκευαστεί παιδική χαρά.

Ο κ. Στέφανος Φωτιάδης, εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης – Τριαδίου με την “Δημοκρατική Ενότητα” συμμετείχε επίσης σύντομα στη συζήτηση και μας ενημέρωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας στο Δήμο θα συζητηθεί το έργο της παιδικής χαράς του οικισμού μας.

Προσπαθώντας λοιπόν για τα αυτονόητα, καλούμε τον Δήμο Θέρμης να μας ενημερώσει για τη θέση των χώρων οι οποίοι είναι κατάλληλοι και ήδη χαρακτηρισμενοι , ώστε να επιλέξουμε εμείς, οι κάτοικοι του Τριαδίου που θα γίνει το συντομότερο δυνατόν η παιδική χαρά.


facebook -Νεα παδική χαρά στο Τριάδι άμεσα


Δείτε ακόμη: