Αυξάνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων Τριαδίου για την ανύπαρκτη πια παιδική χαρά - Επιστολή αναγνώστριας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυξάνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων Τριαδίου για την ανύπαρκτη πια παιδική χαρά - Επιστολή αναγνώστριας


Βλέποντας οι κάτοικοι του Τριαδίου (αλλά και άλλων κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης) ότι οι παιδικές χαρές αρχίζουν να ελαττώνονται αισθητά (εως και να εξαφανίζονται) εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους προς πάσα κατεύθυνση.


Επειδή προφανώς ίπταται ο φόβος της επιβολής ποινών για ημιτελής και επικίνδυνες παιδικές χαρές που όμως αφέθηκαν στο έλεός τους και ρήμαξαν επειδή δε διατέθηκαν τα ανάλογα κονδύλια, ο Δήμος προχωρεί στην απομάκρυνση των υλικών και κάθε είδους αντικειμένου σε χαρακτηρισμένη "παιδική χαρά" και τοποθετεί τη ταμπέλα της φωτογραφίες αποποιούμενος πάσης ευθύνης.

Προ ημερών το THERMISnews.gr δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο "Νέες παιδικές χαρές-πρότυπο σε Πανόραμα και Πυλαία" που μάλλον προβλημάτισε πολλούς. Γιατί άραγε οι άλλοι Δήμοι να μπορούν και ο δικός μας όχι ;

Παραθέτουμε λοιπόν μια ακόμη επιστολή αναγνώστριας:

Νέα παιδική χαρά στο Τριάδι άμεσα.
Ενημερωθήκαμε σήμερα (1/2/2020) από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θέρμης ότι αφαιρέθηκαν και τα τελευταία παιχνίδια της παιδικής χαράς, λόγω ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας. Ούτε στάχτη στα μάτια μας πλεον! 

Οι ίδιοι άνθρωποι που μας υποσχέθηκαν πέρυσι τέτοιο καιρό ότι το καλοκαίρι του 2020 θα έχουμε νέα παιδική χαρά οπωσδήποτε (αν είναι ακόμα εδώ όπως αυτολεξεί μας είπαν, αν ξαναβγαιναν στις εκλογές δηλαδή), μας ενημέρωσαν σήμερα οτι δεν έχουν κανένα πλάνο για το Τριάδι. ΔΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ στο Τριάδι με τα δύο Δημοτικά και τα δύο Νηπιαγωγεία. 

Ας πάρουμε τα αυτοκίνητα μας όλοι (το θεωρούν αυτονοητο στον Δήμο μάλλον ότι έχουμε όλοι τη δυνατότητα και τη διάθεση) για να φτάσουμε σε μια παιδική χαρά , όπως αξίζουν τα παιδιά μας. 
#dimosthermis #thermi 

Εν τω μεταξύ άλλοι Δήμοι μπορούν, ο Δήμος Θέρμης , όχι. Μάλλον τα παιδιά του Τριαδίου δεν αξίζουν παιδική χαρά σύμφωνα με το Δήμο μας!  "
Η αποστολέας είναι μέλος της ομάδας "Νέα παιδική χαρά στο Τριάδι άμεσα" στο Facebook

Αυτό είναι το σήμα που μάλλον θα αργήσουμε να δούμε στη περιοχή μας :


 

Διαβάστε ακόμη:


* Το THERMISnews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις του, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο. Το THERMISnews.gr διασταυρώνει την ταυτότητα του αποστολέα πριν τη δημοσίευση ακόμη κi αν αν ζητηθεί να μην αποκαλυφθεί το όνομά του.