HEBEKIDIS Auto Group - Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

HEBEKIDIS Auto Group - Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτων



Η συλλογή γνώσεων και εμπειριών για πολλές δεκαετίες και η αγάπη για το αυτοκίνητο μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη μονάδα συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Η HEBEKIDIS AUTO GROUP είναι το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, τη σωστή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στη Θερμαϊκού 32 (δίπλα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ Σταυρουπόλεως) προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες υπεύθυνα και με συνέπεια.

Η HEBEKIDIS AUTO GROUP διαθέτει για εσάς υπηρεσίες όπως: συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο, υγραεριοκίνηση, ηλεκτρονική διάγνωση, service A/C, έκθεση και ανταλλακτικά. 


Επίσης, αναλαμβάνουμε διεκπεραιώσεις με ασφαλιστικές εταιρίες σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχοντας σας πλήρη εξυπηρέτηση χορηγώντας και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. 


 HEBEKIDIS


Ένας φιλικός και άνετος χώρος διαμορφώθηκε στις εγκαταστάσεις μας για όσους παραμείνουν στο συνεργείο κατά την διάρκεια της επισκευής του αυτοκινήτου.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και κείμενο
Είχατε κάποιο ατύχημα το οποίο προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό σας; Στη Hebekidis Auto Group υπογράφετε μία υπέυθυνη δήλωση εξουσιοδότησης και η ομάδα μας αναλαμβάνει τα πάντα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να παραλάβετε το όχημά σας όταν είναι έτοιμο!

Πριν την σας εξόρμηση για το τριήμερο, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλές και έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους. Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτων σημαίνει πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, εμείς προσφέρουμε τη λύση! 

Έχετε σκοπό να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και θέλετε να μάθετε σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Φέρτε το στους ειδικούς για έναν πλήρη έλεγχο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 
H υπηρεσία περιλαμβάνει:
✓ Έλεγχος μηχανικών μερών του αυτοκινήτου
✓ Ηλεκτρονική διάγνωση
✓ Έλεγχος λαμαρινών
✓ Έλεγχος βαφής


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Τόσο το εξειδικευμένο συνεργείο μας, όσο και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, αποτελεί την τεχνολογική μας υπεροχή και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Ο βαφέας της Hebekidis Auto Group, είναι ειδικός για να κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει ...σαν καινούργιο! Ειδικός εξοπλισμός, εμπειρία και άψογο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Παντός τύπου ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές! 🔧
Μην περιμένετε την ημερομηνία του επόμενου service, διατηρείστε το αυτοκινήτό σας σε άριστη κατάσταση με συχνό έλεγχο. Ο Κώστας είναι υπεύθυνος για ό,τι ανταλλακτικό χρειαστείτε! Απευθυνθείτε μόνο στους ειδικούς!

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Η Hebekidis Auto Group εξασφαλίζει και προστατεύει τους πελάτες της. 



Παρέχουμε πιστοποιημένη εργασία με εγγύηση επισκευής, ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι φεύγοντας από το χώρο μας, ότι το όχημά σας είναι σαν καινούργιο!


☎️ 2310516117
☎️ 2310689169

Αμαξοστάσιο Σταυρούπολης







.