4 σημεία του σώματος που πλέον… δεν χρειαζόμαστε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

4 σημεία του σώματος που πλέον… δεν χρειαζόμαστε

 
Αδιαμφισβήτητα όλα τα όργανα του σώματος έχουν τη δική τους σημαντική ή λιγότερο σημαντική χρήση για τον οργανισμό. 
Κάποια λειτουργούν ως βασικά και άλλα ως κρίκος μιας τεράστιας αλυσίδας στις ενέργειες του σώματος. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένα σημεία που δεν είναι και τόσο απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του σώματος ή πλέον εντελώς περιττά όπως υποστηρίζει ο διάσημος Αυστραλός γιατρός Andrew Rochford.

Δείτε τέσσερα σημεία του ανθρώπινου σώματος που σύμφωνα με τον ίδιο δεν χρειαζόμαστε πια…

1. Οι μύες που κινούν τα αυτιά μαςΠρόκειται για κάτι που ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε τον καιρό που αποτελούσε λεία άγριων ζώων αλλά που πια δεν του χρειάζεται.

2. Οι λοβοί των αφτιώνΑν και πολλές γυναίκες που λατρεύουν τα σκουλαρίκια θα διαφωνούσαν, οι λοβοί δεν χρησιμεύουν σε τίποτα στον σύγχρονο άνθρωπο.

3. Οι μικροσκοπικοί μύες κάτω από τα τριχωτά σημεία του σώματός μαςΟι ανατριχίλες είναι ένα παλιό αντανακλαστικό που είχε ως στόχο να μας ζεστάνει και να μας κάνει πιο απειλητικούς στη θέα ενός αρπακτικού. Σήμερα αυτές δεν είναι απαραίτητες, σύμφωνα με τον γιατρό.

4. Οι θηλές στους άντρεςΟι θηλές είναι ένα χαρακτηριστικό που κληροδοτείται στα έμβρυα από τη μητέρα. Αν και όλοι ξεκινάμε ως θηλυκά στη μήτρα, τα αγόρια εμφανίζουν στη συνέχεια το χρωμόσωμα Ψ που διαφοροποιεί το σώμα τους. Ωστόσο, διατηρούν τις θηλές, παρά το γεγονός ότι αργότερα δεν θα τις χρειαστούν πουθενά.