Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής: Οχι στο κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ. Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής: Οχι στο κλείσιμο των ΕΛ.ΤΑ. Βασιλικών


Την αντίθεσή της για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα ΕΛ.ΤΑ. στα Βασιλικά εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής και καλεί τους δημότες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Δευτέρα 13/1 στις 8 το πρωί έξω από το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στα Βασιλικά.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ.

Κεραυνός εν αιθρία για τους κατοίκους των Βασιλικών της Δημοτικής ενότητας Βασιλικών και του δήμου Θέρμης η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να κλείσει το ταχυδρομείο Βασιλικών, το οποίο εδώ και δεκαετίες εξυπηρετεί πάνω από δέκα χιλιάδες κατοίκους.


Η κυβέρνηση πιστή στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου συνεχίζει την νεοφιλελεύθερη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες απομάκρυναν από τα Βασιλικά το ΙΚΑ,το υποθηκοφυλακείο που βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς, έδωσαν το δικαίωμα στη μείωση των ημερών λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς,και τώρα με το κλείσιμο του ΕΛΤΑ υποβαθμίζει κάθετα την περιοχή της δημοτικής ενότητας Βασιλικών δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στη καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στην αρχή της τρίτης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα και στην εποχή της Τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης των τεχνολογιών είναι ντροπή οι υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των κατοίκων να είναι ανύπαρκτες!!!

Το Μέτωπο Ρήξης Ανατροπής καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ και της κυβέρνησης για το κλείσιμο του ΕΛΤΑ Βασιλικών και καλεί όλους τους φορείς ,το δήμο Θέρμης, όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τα τοπικά συμβούλια της περιοχής, σωματεία, συλλόγους και όλους τους κατοίκους να δώσουν το παρόν τη Δευτέρα το πρωί μπροστά στο ΕΛΤΑ Βασιλικών προκειμένου να αποτρέψουμε κάθε διαδικασία απομάκρυνσης του ΕΛΤΑ από τα Βασιλικά.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13.01.2020 
ΩΡΑ 08.00 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ.