Τελευταία Νέα:

Θέρμη: "Μαύρες" ώρες για κάποιους μέσα στη "Λευκή Νύχτα" - Οι διαρρήκτες είχαν τις ευκαιρίες τους...


Δύο περιστατικά διαρρήξεων οχημάτων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της "Λευκής Νύχτας" σημειώθηκαν εχθές το βράδυ. 


Η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε στο πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος στη περιοχή της "κρεαταγοράς" Θέρμης. 
Ο οδηγός άφησε για λίγα λεπτά με "αλαρμ" το όχημά του προκειμένου να αγοράσει κάτι από τη γνωστή αλυσίδα. Εκανε όμως το λάθος να αφήσει ένα τσαντάκι στο κάθισμα του οδηγού. Αυτό ήταν που έκανε διαρρήκτη να σπάσει το τζάμι και να το αφαιρέσει. Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το THERMISnews.gr είναι από το συγκεκριμένο όχημα.

Η δεύτερη περίπτωση σημειώθηκε στον δρόμο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Το όχημα ήταν κανονικά σταθμευμένο αλλά σε σημείο που δεν υπήρχε αρκετός φωτισμός. Οι οικογένεια που είχε έρθει από την Ημαθία κατευθύνθηκε προς τη πλατεία Παραμάνα για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις. Κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας όμως άφησε στο πίσω κάθισμα ένα σακίδιο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον αγνώστου, ο οποίος το αφαίρεσε σπάζοντας το πίσω τζάμι του συνοδηγού, χωρίς όμως να κερδίσει τίποτε...
Παρόμοιες περιπτώσεις υπήρχαν και πέρσι και συμβαίνουν πάντα όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων. Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τα λάθη των οδηγών να αφήσουν (εστω για λίγο) εντός του οχήματος αντικείμενα που προσελκύουν τη προσοχή  αλλά και τις συνθήκες φωτισμού και διαφυγής τους. 

Ιδίως σε περιστάσεις όπως η χθεσινή που το μεγαλύτερο βάρος της αστυνομίας πέφτει στη τροχονόμηση ώστε να μη δημιουργούνται μεγάλα μποτιλιαρίσματα και φυσικά (για το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα) η λειψανδρία που οδηγεί σε μη επαρκή αστυνόμευση για ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως αυτό της "Λευκής Νύχτας" θα έχει πάντα τέτοια δυσάρεστα απρόοπτα αν οι ίδιοι μας δε γινόμαστε λίγο πιο...πονηροί.

THERMISnews.grΔεν υπάρχουν σχόλια