"Λευκή Νύχτα" στη Θέρμη: Φωτογραφίες από μια γιορτή που χάρισε χαμόγελα σε πλήθος κόσμου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"Λευκή Νύχτα" στη Θέρμη: Φωτογραφίες από μια γιορτή που χάρισε χαμόγελα σε πλήθος κόσμου


Για 5η χρονιά η Θέρμη μπήκε στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο!


Η "Λευκή" φωταγωγημένη Νύχτα δεν ήταν απλά μια εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ηταν μια γιορτή με παράλληλες εκδηλώσεις, με παιδικά χαμόγελα, μουσική και χορό αλλά και με αγοραστική κίνηση πέρα από κάθε προσδοκία.


Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την Πλατεία Παραμάνα και τους γύρω  δρόμους από νωρίς. Ο Χρήστος Φερεντίνος -παρουσιαστής της εκδήλωσης- έδωσε το σύνθημα, Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το κέφι ανάβουν! 

Πολιτιστικοί σύλλογοι, μουσικές μπάντες αρχίζουν να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους και ο κόσμος δε ξέρει που να πρωτοκοιτάξει! 


Εξω από τα εμπορικά καταστήματα και μια μικρή γιορτή. Ζεστό κρασί και πλούσια εδέσματα δωρεάν για όσους περνούν από εκεί και έξτρα εκπτώσεις σε όσους έμπαιναν στο μαγαζί !

Ακόμη και οι πιο συντηρητικοί έχουν να πουν τα καλύτερα για μια διοργάνωση που ανέβασε τον πήχη για τη "Λευκή Νύχτα" της επόμενης χρονιάς. Η Ενωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης έδωσε στους δημότες  ότι καλύτερο μπορούσε να περιμένει ο καθένας ξεχωριστά. 

Το THERMISnews.gr -χορηγός επικοινωνίας επιτυχημένων εκδηλώσεων- ήταν εκεί και μετέδιδε το εορταστικό κλίμα με live videos. Ενδεικτικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:





















































  







Video:

Video από τον Μυλωνά Ιωάννη