Τελευταία Νέα:

Τι δεν πρέπει να τρώτε πριν από το κολύμπι;


Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με το τι καταναλώνετε πριν πάτε στην παραλία, ώστε να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Μάθετε, λοιπόν, τι δεν πρέπει να τρώτε ή να πίνετε, πριν πάτε στην παραλία.

Αναψυκτικά

Μπορεί οι περισσότεροι να τα προτιμούν για να δροσίζονται, αλλά όταν πίνετε σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να σας προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια. Το ανθρακικό που περιέχουν, μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα ιδιαίτερα στην περίπτωση που αντιμετωπίζεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αλμυρά σνακ

Τα αλμυρά σνακ, όπως τα πατατάκια και οτιδήποτε άλλο σχετικό με αυτά, αυξάνουν την πιθανότητα να παρουσιάσετε κατακράτηση υγρών. Έτσι όχι μόνο θα έχετε τυμπανισμό, αλλά και η κοιλία σας θα είναι φουσκωμένη.

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία, αλλά καλό είναι να μην τα καταναλώνετε πριν πάτε για μπάνιο αφού μπορεί να σας κάνουν να τρέχετε συνέχεια στην τουαλέτα.

Γαλακτοκομικά

Υπολογίζεται ότι ένας στους πέντε συμπολίτες μας παρουσιάζει δυσανεξία στη λακτόζη και δεν το γνωρίζουν. Για να αποφύγετε τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις στην παραλία καλό είναι να μην τα καταναλώνετε. Την ίδια στιγμή, η κατανάλωση γαλακτοκομικών προκαλεί φούσκωμα, αέρια και κοιλιακές κράμπες.


Πηγή: healthreport.grΔεν υπάρχουν σχόλια