Ο Δημήτρης Γουδηράς υποψήφιος Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας του Λειβαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Δημήτρης Γουδηράς υποψήφιος Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας του Λειβαδίου

Έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτων, αποφέροντας όπως αναφέρεις με τις ενέργειές του πολλαπλά οφέλη για το χωριό και κυριως έχοντας την απόλυτη στήριξη της νεολαίας αλλα και των ενεργών κατοίκων του χωριού, αποτελεί μία επιλογή η οποία φαίνεται να έχει μεγάλη στήριξη από τους κατοίκους του Λειβαδίου. 

Πέραν της τυπικής εκπροσώπησης του χωριού, υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ατόμων κάθε ηλικίας, η οποία φαίνεται ότι θα συμμετέχει ενεργά και θα βοηθάει τον Πρόεδρο.

Παραθέτουμε απόσπασμα της ανάρτησης σε τοπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης 
ΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ
Ήρθε η ώρα, όλοι όσοι αγαπάμε πραγματικά αυτόν τον υπέροχο τόπο, να συνεργαστούμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα αλλά και να ανταποκριθούμε στις νέες προοπτικές που ανοίγονται για το χωριό μας!
Καλούμε όλους τους Λειβαδιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια του κ. Δημήτρη (Τάκη) Γουδήρα για την ανάδειξη του σε πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του χωριού μας.
Έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτων, αποφέροντας με τις ενέργειες του πολλαπλά οφέλη για το χωριό και κυριως έχοντας την απόλυτη στήριξη της νεολαίας αλλα και των ενεργών κατοίκων του χωριού, θεωρούμε ότι αποτελεί την συντριπτικά ορθότερη επιλογή για το μέλλον του Λειβαδίου!
Πέραν της τυπικής εκπροσώπησης του χωριού, υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ατόμων κάθε ηλικίας, η οποία θα συμμετέχει ενεργά και θα βοηθάει τον πρόεδρο. Καλουμε όλους εσάς, να γίνετε μέρος αυτής της ομάδας, έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε όσα ονειρευόμαστε για το Λειβάδι μας πραγματικότητα!
Ο αναλυτικός σχεδιασμός, οι προτεραιότητες αλλα και οι ήδη υλοποιημένοι στόχοι θα αναρτηθούν προσεχώς!