H Αρχοντία Μπρούντζιου στη “Δημοκρατική Ενότητα” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

H Αρχοντία Μπρούντζιου στη “Δημοκρατική Ενότητα”

Το μήνυμα και το βιογραφικό της Aρχοντίας Μπρούντζιου

Αγαπητοί συνδημότες,       Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη τιμή που μου έκανε ο δήμαρχός μας Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Ενότητας Θέρμης», καθώς έχω μάθει στη ζωή μου να προσφέρω στους συνανθρώπους μας αλλά και να δουλεύω ομαδικά.      Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας και κυρίως των συμπολιτών μου που έχουν ανάγκη.       Ευχαριστώ θερμά το δήμαρχό μας για την τιμητική του πρόταση και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
Αρχοντία Μπρούντζιου 
Η Αρχοντία Μπρούντζιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δραβήσκο Σερρών. Αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής αρχικά και στη συνέχεια υπηρέτησε στο Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”. 
Ως νοσηλεύτρια έχει πάρει μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών και αγωγής υγείας ενώ διαθέτει και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση εκπαιδεύτριας “Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης”. Κατοικεί μόνιμα στη Θέρμη και έχει ένα γιο 10 ετών. 
Σήμερα εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Θέρμης και συγκεκριμένα ως υπεύθυνη συντονισμού τακτικών επισκέψεων πολιτών – ασθενών. 
Ασχολείται ενεργά και με τα Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας καθώς είναι μέλος χορευτικού συλλόγου του δήμου μας και μέλος της Ομάδας Γονέων στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης.