Thessaloniki Street Food Festival - 3 ημέρες φαγητό και μουσική στο κέντρο της πόλης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Thessaloniki Street Food Festival - 3 ημέρες φαγητό και μουσική στο κέντρο της πόλης

Για 3 μέρες, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo μετατρέπεται σ΄ ένα γευστικό πάρκο


Ξεκινά από σήμερα η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη. 

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2019.

Για 3 μέρες, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo μετατρέπεται σ΄ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ΄ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

Την Παρασκευή αρχίζει από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ, το Σαββατοκύριακο από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ. 

Τί είναι το Thessaloniki Street Food Festival


Η ιδέα της δημιουργίας του Thessaloniki Street Food Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια μας, την αγάπη μας για το φαγητό και φυσικά την ιστορία της Θεσσαλονίκης. Έχοντας ζήσει ο καθένας μας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε, να γευτούμε & να δουλέψουμε σε αντίστοιχα Street Food Festivals. Μέσα στο μυαλό μας η γαστρονομική αναζήτηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε μας ταξίδι. Παράξενες γεύσεις, παλιές & νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά.

Η ιστορία της Θεσσαλονίκης μας ελκύει και μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Μια πόλη “σταυροδόμι των λαών”, η οποία τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας , που σήμερα την έχει διατηρήσει στις “γεύσεις” της.  

Μπαχάρια, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές απ? όλο τον κόσμο. Από τις Ινδίες μέχρι την Αμερική, από τα Ευρωπαϊκά γλυκά μέχρι τα σούσι της Ασίας.