Νίκη… μισή παραμονή για τον Ατρόμητο Τριαδίου! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νίκη… μισή παραμονή για τον Ατρόμητο Τριαδίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για επσμ
Με μια… τριάρα κόντρα στο Πέρα, ο Ατρόμητος Τριαδίου έκανε το αποφασιστικό βήμα για την απευθείας παραμονή στην Β κατηγορία, παρά το γεγονός πως βρίσκεται εντός της τελευταίας 5άδας του 5ου ομίλου.
Με τρία τέρματα από τους Ξουρίδα, Στεργίου και Μυλωνά, ο Ατρόμητος Τριαδίου ξεμπέρδεψε άνετα με το Πέρα και διεύρυνε την διαφορά του από την 12η και προτελευταία θέση του ομίλου.
Εκεί βρίσκεται ο Αίολος Αγίου Παύλου, που ηττήθηκε σήμερα στον Άγιο Αντώνιο από τον τοπικό Ατρόμητο με 1-0.

Με τη νίκη αυτή, το Τριάδι εξασφάλισε και μαθηματικά την 9η θέση, κάτι που σημαίνει πως ενόψει play-out (αν δεν καταφέρει να τερματίσει ψηλότερα), θα ζευγαρώσει με τον 12ο της βαθμολογίας. 

Τη στιγμή που μιλάμε, και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, Τριάδι και Αίολος απέχουν 14 βαθμούς και χρειάζεται τόσο να μην πάρει νίκη ο Ατρόμητος όσο και να κάνουν το 2/2 οι Αγιοπαυλίτες, ώστε να μην ακυρωθεί το ζευγάρι λόγω του κριτηρίου της διαφοράς 10 βαθμών και άνω. 

Παράλληλα, ακόμα και με ένα ενδεχόμενο 2/2 από τον Αίολο, το Τριάδι είναι ακόμα κι έτσι σε καλή θέση, αφού η αμέσως επόμενη ομάδα (αυτήν τη στιγμή 11η), το Πέρα, απέχει επίσης 11 βαθμούς.
Με λίγα λόγια, η σημερινή νίκη ήταν για τον Ατρόμητο Τριαδίου η μισή παραμονή…