Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου Σαρακατσαναίων Δήμου Θέρμης "Γ.Καραϊσκάκης" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου Σαρακατσαναίων Δήμου Θέρμης "Γ.Καραϊσκάκης"Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στο πολιτιστικό κέντρο Θέρμης, η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου Σαρακατσαναίων Δήμου Θέρμης "Γ. Καραϊσκάκης".
  

Στην εκδήλωση που είχε τίτλο "ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΡΞΑΣΘΑΙ" που συντονίστηκε από τον κ. Γεώργιο Καρατάσιο αναπτύχθηκε το θέμα "Σαρακατσάνοι και Ορθοδοξία" από την φιλόλογο και θεολόγο καθηγήτρια κ. Παναγιώτα Κουκουτσελου και το θέμα "κοινωνία φθόνου η κοινωνία ευθύνης;" που ανέλυσε με εξαιρετικό τρόπο ο πατήρ Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θέρμης κ. Θ. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Γ. Αγγέλου καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της Θέρμης. 


 Ήταν μια πολύ σημαντική εκδήλωση και ελπίζουμε ότι ο νέος σύλλογος θα μας προσφέρει στο μέλλον ανάλογες αξιόλογες εκδηλώσεις.