Πανικός στη Χαλκιδική: Καναντέρ ρίχνει νερό κατά λάθος σε ξενοδοχείο (VIDEO) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πανικός στη Χαλκιδική: Καναντέρ ρίχνει νερό κατά λάθος σε ξενοδοχείο (VIDEO)Τον πανικό έσπειραν τόνοι νερού που έπεσαν κατά λάθος από καναντέρ σε ξενοδοχείο στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ο ιδιοκτήτης του οποίου λέει πως από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή δεν υπήρξαν θύματα.


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον ΣΚΑΙ στην Ακτή Ελιάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν καναντέρ κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων έκαναν ρίψεις νερού.

Ωστόσο ένα από τα αεροσκάφη αντί να ρίξει το νερό στη θάλασσα, από λάθος χειρισμό πιθανότατα έπεσε πάνω σε ξενοδοχείο, την ώρα μάλιστα που υπήρχε αρκετός κόσμος στους χώρους καθώς και στην πισίνα.


Επικράτησε πανικός, καθώς ο κόσμος αιφνιδιάστηκε, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Την καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Δημήτρης Τσούφης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είπε ότι το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα όταν 12 αεροσκάφη έκαναν δοκιμαστικές ρίψεις νερού στη θάλασσα. 

«Το τελευταίο αεροσκάφος όταν πετούσε πάνω από το ξενοδοχείο έριξε το νερό προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και τα μπαλκόνια» είπε ο κ. Τσούφης τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει προσφυγή αλλά ζητά την ιδιαίτερη προσοχή των αρχών καθώς από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.