Πρωτοβουλία της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για την αποφυγή ατυχημάτων στη Ν.Ραιδεστό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρωτοβουλία της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για την αποφυγή ατυχημάτων στη Ν.Ραιδεστό


//Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης"


👉Eνα ακόμη τροχαίο ατύχημα στη Ραιδεστό !

Γνωρίζοντας το σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας της οδού και ότι είναι θέμα χρόνου να ξανασυμβεί, ένα μήνα πριν, στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού, τον Απρίλιο, η δημοτική μας σύμβουλος, Φωτεινή Βογιατζή ζητά ενημέρωση για την ασφαλή διέλευση πεζών στον κεντρικό δρόμο της Ν. Ραιδεστού και τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή.

Για μια ακόμη φορά λάβαμε την απάντηση ότι είναι αναρμόδιος ο Δήμος για την οδό!
Για μια ακόμη φορά λάβαμε την απάντηση ότι η αρμοδιότητα είναι της Περιφέρειας !

Το πρόβλημα όμως είναι σίγουρα δικό μας, είναι των δικών μας κατοίκων και τελικά τον πολίτη δεν τον απασχόλει ποιος είναι αρμόδιος αλλά τον ενδιαφέρουν οι λύσεις !

Και λύσεις τόσα χρόνια δεν έχουν δοθεί ! δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα! κάμερες για έλεγχο της ταχύτητας, φανάρι στο ΚΑΠΗ , δυο κυκλικοί κόμβοι για μείωση της ταχύτητας … απλές ενέργειες αποτροπής της ταχύτητας των οχημάτων. 

Επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι ο Δήμος μπορεί να ολοκληρώσει έργο με προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια και με χρήματα που θα του παρέχει αυτή.


👉Πήραμε πρωτοβουλία ως παράταξη και συμφωνήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική μας σύμβουλος Φωτεινή Βογιατζή, να οργανώσει συνάντηση με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, κ.Μπίλια, με εκπροσώπηση του Δήμου, των αντιδημάρχων, των κατοίκων και των φορέων της Ραιδεστού και των δημοτικών παρατάξεων.

Αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση και χρειάζεται όλους τους κάτοικους να είναι εκεί !


Δείτε ακόμη: