ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με Μπριζ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΑΟΚ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς με Μπριζ


ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους οπαδούς για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων για τη ρεβάνς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ εξέδωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της».


Ματς υψηλού κινδύνου για την UEFA το ΠΑΟΚ – Μπριζ



Η συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για την οποία γίνεται έρευνα από την UEFA, επέφερε τον χαρακτηρισμό της ρεβάνς της Τούμπας μεταξύ των δύο ομάδων την Πέμπτη (22:00) για τα προημιτελικά του Conference League ως ματς υψηλού κινδύνου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθούν 1.000 οπαδοί των Βέλγων και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας υπήρξαν διαβουλεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, του ΠΑΟΚ και της Κλαμπ Μπριζ, μετά από αίτημα που έκανε το βελγικό κλαμπ ανησυχώντας τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για κείνη της αποστολής.


Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «Het Nieuwsblad»:

«Τα καλά νέα είναι ότι ο ΠΑΟΚ και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας εγγυήθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον – το αντίθετο φυσικά θα ήταν έκπληξη. Η UEFA, με τη σειρά της χαρακτήρισε την ρεβάνς ως αγώνα υψηλού κινδύνου. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι της UEFA θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».