Επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών από ευρωπαϊκές χώρες στον δήμαρχο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτικών από ευρωπαϊκές χώρες στον δήμαρχο Θέρμης



//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ "ICANDO", υποδέχθηκε μαθητές και καθηγητές από την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία και τη Σουηδία για μια εβδομαδιαία επίσκεψη, από τις 14 έως τις 19 Απριλίου. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, Στέλιο Αποστόλου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος μίλησε στους μαθητές και στους καθηγητές για την πλούσια ιστορία της περιοχής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος, καθώς αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. 

Ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Erasmus+ για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής για τους δημότες. 

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος προσέφερε στους καθηγητές και στους μαθητές αναμνηστικά δώρα καθώς και ένα βιβλίο με την ιστορία και αξιοθέατα της περιοχής του δήμου Θέρμης. 

Στη συνάντηση συμμετείχε και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Χρυσή Κληματσούδα. 

Το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Παιδείας για την αμέριστη υποστήριξη που παρέχουν στο σχολείο όλα αυτά τα χρόνια.





.