Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Απριλίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Απριλίου



//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η Αντιδήμαρχος Χατζηδημητρίου Φανή σας προσκαλούν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Θέρμης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/04/2024, από τις 09:00 έως τις 13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Καραολή & Δημητρίου), με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.

Η αιμοδοσία είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλους μας. Η έγκαιρη πρόσβαση σε μετάγγιση αίματος από μονάδα που έχει ληφθεί μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας συνιστά μέτρο εξοικονόμησης ζωής. Δίνοντας αίμα, βοηθάμε να σωθούν έως και 3 ζωές με μια μονάδα αίματος. 

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ευγενή πράξη, και οι αιμοδότες δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και την κοινωνική ευθύνη απέναντι στο ανθρώπινο σύνολο. 

Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε αυτόν τον σκοπό. Στους αιμοδότες, θα διανεμηθούν δωρεάν μπρελόκ που θα αναγράφουν την ομάδα αίματος τους, με την ευγενή χορηγία του Δήμου Θέρμης.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.