4η Ημερίδα Ρωτάω, Μαθαίνω, Αποφασίζω για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Λυκείου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

4η Ημερίδα Ρωτάω, Μαθαίνω, Αποφασίζω για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Λυκείου


Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Εκπαίδευση, Σταδιοδρομία Ανακάλυψε τις δεξιότητες σου!


Ο Δήμος Θέρμης και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, σας προσκαλούν και φέτος στην

Ημερίδα «Ρωτάω , μαθαίνω, αποφασίζω με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την Εκπαίδευση και τη Σταδιοδρομία, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 17.30 – 21.30 στο «Αμφιθέατρο» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γ'  Γυμνασίου και Λυκείου με την υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης ενώ στόχος της είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους και καταξιωμένους ομιλητές από τον τομέα της ακαδημαϊκής κοινότητας και από άλλους τομείς, η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» συνδέει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και στοχεύει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα http://www.youthermi.gr/nuepsilonalpha/4


Πληροφορίες

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ. ➤ https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfAV…/viewform


Είσοδος ελεύθερη

Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου & με την Υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης.

Επικοινωνία Διεύθυνσης Παιδείας 2313 300766, paideia@thermi.gov.gr.. & Epi-Direct Λήδα Παπαδοπούλου 2310227225 info@epidirect.gr