Η ΕΠΟ κατά της οπαδικής βίας – Διοργανώνει σήμερα ημερίδα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ΕΠΟ κατά της οπαδικής βίας – Διοργανώνει σήμερα ημερίδα


Πρωτοβουλία με κεντρικό στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας από το ποδόσφαιρο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας, «Betsson» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «την οπαδική βία».
Θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.


Ο στόχος

Η ΕΠΟ, σε συνεργασία με το χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας ανέλαβαν την κοινή πρωτοβουλία διεξαγωγής της ημερίδας με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού. 

Στην ημερίδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο κοινών δράσεων εταιρικής ευθύνης, θα συμμετάσχουν ειδικοί από όλους τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό φορείς.


Ποιοι θα μιλήσουν

Ομιλητές είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Betsson Θάνος Μαρίνος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρήστος Μήττας, ο διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Διαμαντής Μαστρογιαννάκης και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Betsson Άλμα Club και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αμανατίδης.