Οι έμποροι του δήμου Θέρμης έκοψαν την πίτα τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι έμποροι του δήμου Θέρμης έκοψαν την πίτα τους


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Το 
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο δείπνο και η κοπή βασιλόπιτας των Εμπορικών Συλλόγων Θέρμης, Μίκρας, Περαίας, Βασιλικών και Στερεών Καυσίμων Ταγαράδων. 

Ήταν μια συνεργασία μεταξύ όλων των συλλόγων μοναδική στο πανελλήνιο που απέδειξε ότι ενωμένος ο εμπορικός κόσμος μπορεί να πετύχει πολλά. 

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος τόνισε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των επαγγελματιών. 

Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο του open mall που βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα καλής συνεργασίας δήμου και επαγγελματιών και που με την ολοκλήρωσή του θα αναδείξει το εμπορικό κέντρο του δήμου, αλλά και τις εμπορικές επιχειρήσεις των γύρω περιοχών, ως ενιαίο εμπορικό κέντρο με δυνατότητες που να συνδυάζουν το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία, το αγοραστικό όφελος και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Υγείας Βαρτζόπουλος Δημήτρης, ο βουλευτής Καράογλου Θεόδωρος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γλαβίνας Αθανάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιουτίκας Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Τζέκος Θεόδωρος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης Παπαδάκη Αθηνά, οι αντιδήμαρχοι Τσολάκης Απόστολος, Γαντάς Σπύρος, Χατζηδημητρίου Φανή, Αγγέλου Γεώργιος, Μωραΐτης Αργύρης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Βελονά Ελισσάβετ και Πάνος Στέφανος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιαρίου Κουλέτας Νικόλαος κ.ά.



Από την ΕΣΕΕ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος Καρανίκας Γεώργιος. Από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν η αντιπρόεδρος Γρανούζη Χρυσάνθη και ο γενικός γραμματέας Θεοτόκης Κλεόβουλος. Ήταν επίσης η αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης, πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. και της ΕΣΕΕ, Μπλιούμη Φανή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης Βαλασίδης Βαγγέλης, η πρόεδρος των αισθητικών Μωυσίδου Εύη.



Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι από τους Εμπορικούς Συλλόγους Ευόσμου, Διαβατών, Λαγκαδά και των Ζαχαροπλαστών, ο Χορευτικός Σύλλογος «Παναγία Σουμελά Θέρμης» με σύσσωμο το ΔΣ και ο εκπρόσωπος του Θερμαϊκού Μεταλούλης Αχιλλέας.