Δ.Θέρμης: Εργασίες συντήρησης σε ποδοσφαιρικά και κλειστά γήπεδα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Εργασίες συντήρησης σε ποδοσφαιρικά και κλειστά γήπεδα



//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης

 
Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στους χώρους των ανοιχτών ποδοσφαιρικών γηπέδων από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν ήδη εργασίες επισκευής της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Ραιδεστού, η αντικατάσταση των πάγκων στο γήπεδο Σουρωτής, η αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο των Βετεράνων στο Φράγμα Θέρμης. 


Παράλληλα έγινε αντικατάσταση λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας τύπου led σε όλα τα κλειστά Αθλητικά Κέντρα, σε κάθε Κοινότητα.

Το αμέσως επόμενο δίμηνο τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας θα προχωρήσουν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις και αντικατάσταση καμένων προβολέων στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ταγαράδων, Νέας Ραιδεστού, Νέου Ρυσίου και Τριαδίου.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολυχρόνης Κοντοπίδης επισκέπτεται δημοτικούς αθλητικούς χώρους προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν τα προβλήματα φωτισμού ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, καθώς και οι επισκευές ή αντικαταστάσεις των ηλεκτρολογικών πινάκων όπου απαιτείται.