Δ.Θέρμης: Εκδήλωση και τεστ μνήμης για τη νόσο Alzheimer - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Εκδήλωση και τεστ μνήμης για τη νόσο AlzheimerΤο ΚΕ.Π. Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θέρμης, η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θέρμης και το ΚΑΠΗ Θέρμης συνεργάζονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών και διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: Νέα Δεδομένα στην Διάγνωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer.
Η εκδήλωση θα γίνει με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Καραολή και Δημητρίου & Καπετάν Χάψα).


Ομιλητές θα είναι:

- Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, Μάγδα Τσολάκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής,

- Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θέρμης και υπεύθυνος του ΚΕ.Π. Υγείας Θέρμης, Ιατρός, Κωνσταντίνος Τιτέλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για Τέστ Μνήμης που θα γίνουν την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 στο Πολιτιστικό κέντρο Θέρμης.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχει ενεργά το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θέρμης. Υπεύθυνη Δράσης είναι η Συντονίστρια του ΚΕ.Π . Υγείας Θέρμης κ. Μάγδα Παπανίκου.

Αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων του ΚΕ.Π. Υγείας η Εταιρεία FARCOM A.E.Video: Κυριάκος Κετσενεβλής
Foto: Κική Αλεξάκη
Τεχνική υποστήριξη: Γρηγόρης Μόσχου