Διακοπή ρεύματος σε τμήματα της Δ.Ε. Θέρμης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακοπή ρεύματος σε τμήματα της Δ.Ε. Θέρμης την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και από τις 7.30 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν. 

Από τη διακοπή θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή ΛΙΟΓΕΡΜΑ (ΕΚΑΒΗΣ, ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΟΣ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ κ.α.) καθώς και οι καταναλωτές που βρίσκονται στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΕΡΜΗΣ, ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ (ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ). 

Εκατέρωθεν της οδού στην οποία βρίσκονται : ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΡΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ.ΘΕΡΜΗΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΘΕΡΜΗΣ, όπως και οι καταναλωτές που βρίσκονται επί της οδού, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΑΝΘΟΥ, ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ, έως ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ (COLORA, ΕΝΑΥΣΗ Ι.Κ.Ε. κ.α.)

Διακοπή επίσης θα σημειωθεί και σε όλη την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΙΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.