«Διαχείριση Εργασιακού Άγχους» - Το εργαστήριο που απευθύνεται τόσο σε εργαζομένους όσο και σε ανέργους στο Π.Κ.Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Διαχείριση Εργασιακού Άγχους» - Το εργαστήριο που απευθύνεται τόσο σε εργαζομένους όσο και σε ανέργους στο Π.Κ.Θέρμης


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ διοργανώνουν εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση εργασιακού άγχους». 

Το δια ζώσης εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε εργαζομένους που βιώνουν άγχος λόγω ποικίλων δυσκολιών που σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον όσο και σε ανέργους στην προσπάθεια ένταξης και παραμονής τους στην αγορά εργασίας. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι από τη μια να εντοπίσει το άτομο τις αγχογόνες καταστάσεις, τα συμπτώματα του άγχους σε ψυχοσωματικό επίπεδο και σε επίπεδο συμπεριφοράς και τις επιπτώσεις του σε όλους τους τομείς της ζωής του και από την άλλη να κατανοήσει και κυρίως να αρχίσει να εφαρμόζει τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους που προτείνονται.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί την Τρίτη 06/02/2024 και ώρες 12:00- 15:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Καπετάν Χάψα και Καραολή & Δημητρίου 27).

Οι αιτήσεις για το εργαστήριο υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://www.inegsee.gr/dia-zosis-omadiko-ergastirio-symvoulevtikis-apo-to-ine-gsee-thessalonikis/. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους στο εργαστήριο, το οποίο είναι δωρεάν γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι η κυρία Ιωάννα Δενδρή, Ψυχολόγος-Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και η κυρία Εβίνα Εγγλέζου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας-Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. 

Το Ινστιτούτο της Γ.Σ.Ε.Ε. είναι ένας φορέας με μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα έρευνας, συμβουλευτικής, κατάρτισης, εκπαίδευσης και απασχόλησης. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης, τηλ: 2313300739 (επιλογή 1 για Κέντρο Κοινότητας και 3 για επιδόματα-παροχές) ή στο e-mail kentro-koinotitas@thermi.gov.gr.