Βόλος - ΠΑΟΚ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βόλος - ΠΑΟΚ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 13 φορές ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το αήττητο με την ομάδα της Μαγνησίας και να έχει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους που έχουν γίνει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα, ενώ ο Βόλος έχει καταφέρει να σκοράρει σε ένα από τα τέσσερις τελευταία και αυτό ήταν στην Τούμπα.

Στις πέντε αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στο Βόλο, η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ και η μοναδική συγκομιδή βαθμού ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει εννέα γκολ στις αναμετρήσεις του με το Βόλο στη Μαγνησία και μέχρι την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να είχε σκοράρει πάνω από μια φορά για το Δικέφαλο. Ο Μπράντον Τόμας που βρήκε δίχτυα τόσο στο ματς της κανονικής διάρκειας την περασμένη σεζόν, όσο και σε αυτό για τα Playoffs έγινε ο πρώτος που σκοράρει δεύτερη φορά.

Αυτή τη σεζόν ο Στέφαν Σβαμπ κατάφερε να σκοράρει και στα δύο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδος.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
0 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ
1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 0-9


Η τηλεοπτική μετάδοση

Βόλος και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν ξανά μόλις πριν από 10 μέρες στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τη δεύτερη μεταξύ του αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εύκολα με 0-2 και σε συνδυασμό με το 1-0 της Τούμπας προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Λίγες μέρες μετά ο ΠΑΟΚ κάνει ξανά το ίδιο ταξίδι και ψάχνει να κάνει το 4/4 κόντρα στο Βόλο φέτος και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά τη 19η αγωνιστική. Η ομάδα στο μεταξύ ψάχνεται για ενίσχυση από το πάνω ράφι.

Ο αγώνας Βόλος – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό Cosmote Sport 1 στις 16:00. Στην περιγραφή του ματς θα είναι ο Μιχάλης Τσόχος.