Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, σε περιοχή της Κοινότητας Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, σε περιοχή της Κοινότητας Θέρμης



//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιείται ότι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και κατά τις ώρες: 08.00΄ έως 15.00΄, έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην κοινότητα Θέρμης λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. 

Συγκεκριμένα, από τη διακοπή θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται επί της οδού Ελευθερίας, στο τμήμα της από την οδό Ακαδημίας έως την οδό Ματσούκα (Οίκος Ευγηρίας Άγιος Νικόλαος).


Επίσης κατά τις ώρες: 08.00΄ έως 08.30΄ (περίπου) καθώς και από 14.30 έως 15.00 (περίπου), θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στους παρακάτω καταναλωτές που βρίσκονται:

– Επί της οδού Ελευθερίας, στο τμήμα της από την οδό Ακαδημίας έως την οδό ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (thermaides grand). Ενδεικτικές οδοί: Β.ΟΥΓΚΩ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, Σ.ΜΥΡΙΒΗΛΗ κ.ά.)

– Επί της οδού ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, από την οδό Εκάβης έως την Καπ. Χάψα. 
Ενδεικτικές οδοί: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ κ.ά.

– Εκατέρωθεν της οδού Καπ. Χάψα έως την οδό Μανδρίτσα (ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ). Ενδεικτικές οδοί: ΛΙΤΣΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΗΡ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗΣ κ.ά.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.