Άρης - ΟΦΗ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης - ΟΦΗ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Έπειτα από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια που δεν επικρατούσε ο γηπεδούχος, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη στον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο και έσπασε αυτή τη μικρή παράδοση.


Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες, με 0-0 στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και με 1-1 στις 30 Οκτωβρίου 2022.

Ο Άρης διατηρεί το αήττητο στην έδρα του για 13 αναμετρήσεις, με την τελευταία ήττα του από τον ΟΦΗ ως γηπεδούχος να είναι στις 28 Σεπτεμβρίου 2003. Τότε ο Παύλος Αδάμος είχε ανοίξει το σκορ, ο Κώστας Φρατζέσκος ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ρουμπάκης έγραψε το 2-1 για την ομάδα της Κρήτης.

Σε αυτό το σερί, ο Άρης έχει οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες και έτσι έχει αυξήσει την κυριαρχία του απέναντι στον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει 29 νίκες σε 42 συνολικά συναντήσεις. Υπάρχουν ακόμη εννέα ισοπαλίες και πέντε νίκες για την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Ντίνος Κούης είχε ιδιαίτερη παράδοση στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ εντός έδρας, αφού έχει σημειώσει 10 γκολ απέναντι στους Κρητικούς και μάλιστα έχει κάνει και χατ τρικ στη νίκη του Άρη με 4-1 στις 17 Ιανουαρίου 1983.

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν πολλά γκολ συνήθως, με τον Άρη να έχει επτά νίκες με σκορ 3-1. Υπάρχουν μόνο τέσσερα ματς που δεν είχαν γκολ στα συνολικά 42 ματς με γηπεδούχο τον Άρη.

Ο ΟΦΗ έχει τρεις νίκες με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 4-2 και 1-0. Υπάρχει μια ισοπαλία με 3-3, ενώ ο Άρης έχει επικρατήσει έξι φορές με 2-0.

43 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
29 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
5 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ
ΓΚΟΛ: 86-35

Η τηλεοπτική μετάδοση

Με την αναμέτρηση Άρης – ΟΦΗ ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα για την 14η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι σημερινοί αντίπαλοι, πηγαίνουν στο Χαριλάου με στόχο να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κάνουν ότι ακριβώς δεν έπραξε στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.