Τα γιορτινά της φόρεσε η Περιστερά για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα γιορτινά της φόρεσε η Περιστερά για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα




//Ανακοίνωση Κοινότητας Περιστεράς - Εθελοντική Ομάδα


Τα γιορτινά της φόρεσε η Περιστερά για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα!

Το Σάββατο στις 9/12 το απόγευμα, σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα μετρώντας αντίστροφα, ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στην Κοινότητα. 

Παρά το τσουχτερό κρύο, πολύς κόσμος ήρθε για να δει όλα όσα είχαμε ετοιμάσει για την χθεσινή γιορτή. 

Ο ουρανός φώτισε από πυροτεχνήματα που αγόρασε ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος.

Η χορωδία μας, με την καθοδήγηση του δασκάλου μας κ.Στέλιου Ζαχαρίου έψαλλε κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με τη συνοδεία των μουσικών μας! 

Τα δύο παιδικά τμήματα του χορευτικού μας, χόρεψαν κάποιους χορούς με την βοήθεια της δασκάλας μας κ.Ελένης Γκαρμίρη!

Ο Άγιος Βασίλης μας, ήρθε με την τετράτροχη μοτοσυκλέτα του και έφερε δωράκια για όλα τα παιδιά τα οποία είχαν αγοράσει για εμάς, όπως κάθε χρόνο, ο Γιώργος και η Αναστασία Καραβασίλη και τους ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι δίπλα μας σε όλα! 

Ο πλούσιος μπουφές μας και το ζεστό κρασί και τσάι, ήταν μία νόστιμη δημιουργία των νοικοκυρών του χωριού μας καθώς και κάποιων χορηγών μας: fregio, ALCO, Ζαχαροπλαστείο Μίλτος, biscotti tsoungari, jannis, Ελληνική ζύμη Αραμπατζή, tearute ο δρόμος του τσαγιού, Τρίγωνα Γιάννης, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής chocobell.

Ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τον πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ.Γιώργο Αγγέλου, τον πάτερ Αθανάσιο, τον Πολιτιστικό σύλλογο Περιστεράς, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, το ΚΑΠΗ μας, τους εθελοντές και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Εύχομαι να έχετε υγεία, αγάπη, και φως στις καρδιές σας ! 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας δίνουν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουμε όλοι μαζί μονιασμένοι γύρω από το όμορφο δέντρο μας, σύμβολο των Χριστουγέννων. 

Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας μην ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα καλό λόγο ή από ένα δώρο ακόμη και από το υστέρημα μας, αυτούς που είναι μόνοι η μακριά από τις οικογένειές τους, εκείνους που αξίζει να προσφέρουμε όσα τους λείπουν ακόμα πιο πολύ αυτές τις άγιες μέρες και έτσι σίγουρα θα νιώσουμε πολύ πιο έντονα τα Χριστούγεννα και θα βρούμε το νόημα τους!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!