Βασιλικά: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ



Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών, προκειμένου να ματαιωθεί η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ που λειτουργούσε στα Βασιλικά έως τις 23 Οκτωβρίου. 



Η Κοινότητα Βασιλικών με ανακοίνωσή της καλεί τους κατοίκους όλης της Δημοτικής Ενότητας στη συγκέντρωση η οποία διοργανώνεται την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, ώρα 18:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Βασιλικών. 
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως «πάγια θέση όλων των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών είναι η διατήρηση της λειτουργίας του συγκεκριμένου Υποκαταστήματος».

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών Όλγα Γιαννιού τονίζει πως «κλιμακώνεται ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής μέχρι την οριστική και πλήρη δικαίωση, που θα είναι η αμετάκλητη ακύρωση – και όχι αναστολή- της απόφασης κλεισίματος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Βασιλικών το οποίο είναι από τα παλαιότερα που λειτουργούν στην Κεντρική Μακεδονία». 

Ο όγκος των συναλλαγών είναι πολύ μεγάλος καθώς εκτός από τα Βασιλικά το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί Κοινότητες και χωριά όπως ο Άγιος Αντώνιος και το Μονοπήγαδο, η Αγία Παρασκευή, το Λιβάδι, η Περιστερά, η Σουρωτή, αλλά και το γειτονικό Γαλαρινό που δεν ανήκει στο Δήμο Θέρμης.