Αγιο είχαν έξω από τη Θέρμη αθλούμενοι σε αθλητικό κέντρο: Ο αέρας ξήλωσε την οροφή λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αγιο είχαν έξω από τη Θέρμη αθλούμενοι σε αθλητικό κέντρο: Ο αέρας ξήλωσε την οροφή λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή τους



Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή μας από το πρωί, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα, απόρροια της κακοκαιρίας εξπρές που επελαύνει στη χώρα μας.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρούν σε διάφορα σημεία, για να κόψουν και να απομακρύνουν δέντρα που έχουν πέσει λόγω του αέρα.

Στη Θέρμη ο αέρας μετακίνησε κάδους απορριμάτων προξενώντας φθορές σε παρακείμενα παρκαρισμένα οχήματα. Σε πολλά σημεία κλαδιά δέντρων έσπασαν και έπεσαν στο οδόστρωμα αλλά και κεραμίδια από στέγες έφυγαν από τη θέση τους. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Προβλήματα και διακοπές ρεύματος παρατηρήθηκαν επίσης σε διάφορες περιοχές του Δήμου, κυρίως όμως στη Δ.Ε. Πλαγιαρίου.

Στο μεταξυ, Αγιο είχαν προπονητής και αθλητές σε πρότυπο αθλητικό κέντρο λίγο έξω από τη Θέρμη. Οι δυνατές ριπές ανέμου έσκισαν το στέγαστρο των γηπέδων με αποτέλεσμα τις εικόνες που παραθέτουμε:


 



Χαρακτηριστικό το βίντεο αναρτήθηκε από την εταιρεία στα social :