Η σωστή απόχρωση των φρυδιών με βάση το χρώμα των μαλλιών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η σωστή απόχρωση των φρυδιών με βάση το χρώμα των μαλλιώνΕίτε είσαι παθιασμένη με την ομορφιά είτε κινείσαι απλώς στη σφαίρα των βασικών, τα φρύδια είναι εκείνα που μπορούν να αποθεώσουν ή να χαντακώσουν μια εμφάνιση.

Τα προϊόντα είναι εξάλλου πολλά και ποικίλα και μπορούν να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Πώς επιλέγεις όμως σωστό χρώμα φρυδιών με βάση τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου; Ο Νο 1 κανόνας λέει πως η απόχρωση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα των μαλλιών, για εντελώς φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Όχι όμως η ίδια απόχρωση, αλλά ένας τόνος πάνω ή κάτω, λίγο πιο ανοιχτό ή σκούρο.Τι κάνεις όμως αν δεν υπάρχει στην αγορά η απόχρωση που ψάχνεις; Τη φτιάχνεις μόνη σου! Παίρνεις πούδρα για τα φρύδια και παίζεις με τους τόνους, ώστε με την ανάμειξη να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας απλός μπούσουλας λέει πως η ξανθιά κινείται σε τόνους ανοιχτού καφέ, η καστανομάλλα παίζει στους δικούς της τόνους, η μελαχρινή κινείται σε πιο ανοιχτούς τόνους από τα μαύρα της μαλλιά (όπως ένα σκούρο καστανό) και η κοκκινομάλλα επιλέγει αποχρώσεις καφέ και χρυσοκόκκινου...