Ολγα Γιαννιού: Η πρώτη γυναίκα στο "τιμόνι" των Βασιλικών από ιδρύσεως της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολγα Γιαννιού: Η πρώτη γυναίκα στο "τιμόνι" των Βασιλικών από ιδρύσεως της Κοινότητας



Ο αγώνας των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου μας τελείωσε και σίγουρα αυτό που μένει να θυμάται ο καθένας από αυτούς στο τέλος της προσπάθειάς του εκτός από το αποτέλεσμα είναι ο τρόπος και η δύναμη της προσπάθειας που κατέβαλε. 
 
Αυτό που οι αρχαίοι περιέγραφαν με δύο λέξεις ως "εὖ ἀγωνίζεσθαι" θα μπορούσε να είναι αυτό που χαρακτήρισε την προσπάθεια της νυν προέδρου Βασιλικών Ολγα Γιαννιού
 
Η γυναίκα που κατάφερε -χωρίς να το καταλάβει- να κάνει "διαφημιστική καμπάνια" το έργο της στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην υγεία και ποιος ξέρει σε πόσα ακόμη που δε μάθαμε, να γίνει η πρώτη γυναίκα στο τιμόνι των Βασιλικών από ιδρύσεως της Κοινότητας. 

Συμμετέχοντας ενεργά στην τοπική αθλητική ομάδα, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, συντονίζοντας εθελοντικές προσφορές, βοηθώντας δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόληψης υγείας η κ.Γιαννιού απέσπασε τη συμπάθεια των κατοίκων που είδαν στο πρόσωπό της μια νέα πνοή στη διαχείριση των τοπικών ζητημάτων, κερδίζοντας την ψήφο ακόμη και όσων δεν συμβάδιζαν με τη δημοτική παράταξη του Θ.Παπαδόπουλου. 

Οπως και να έχει, η Ολγα Γιαννιού έχει πλέον 479 λόγους να χαίρεται για το νέο της αξίωμα...
 

 
Σε μια ταπεινή δήλωσή της προς τον κόσμο που την εμπιστεύτηκε αναφέρει: 
 
Βασιλικά μου , τόπε μου αγαπημένε , όλες μου τις πρωτιές σε εσένα τις χρωστώ !

Για πρώτη φορά από ιδρυσεώς της η Κοινότητα Βασιλικών - Λακκιάς επιλέγει γυναίκα για τη θέση του προέδρου με 479 σταυρούς προτίμησης, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό στις κοινότητες του δήμου μας!

Αναγνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης των 479 σταυρών, τους μεταφράζω σε 479 καθημερινές υπενθυμίσεις πως επιβάλλεται να μη διαψεύσω τις προσδοκίες των συμπολιτών μου σε Βασιλικά και Λακκιά, και υπόσχομαι πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιβεβαιώσω την αναγνώριση ικανότητας στο πρόσωπο μου!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!