Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για της Δημοτικές εκλογές 2023 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης" για της Δημοτικές εκλογές 2023



//Η ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης"

Ευχαριστούμε έναν – έναν όσους μας επέλεξαν με την ψήφο τους να τους εκπροσωπήσουμε.

Με μια ανανεωμένη δημοτική παράταξη καταφέραμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας στο 19,50% ( από 14,89 % ), τους ψήφους μας σε 4333 ( από 3719) και τις έδρες μας σε 7 (από 5), καταλαμβάνοντας και πάλι τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δίχως άλλο η αυτοδιοικητική παρουσία μας αυτά τα χρόνια έπεισε τους δημότες μας ότι μοναδική έγνοια μας είναι το καλό του τόπου και μόνο και ότι δεν υπηρετούμε σκοπιμότητες.

Για εμάς το καλό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι αποτέλεσμα μίας συμμετοχικής διαδικασίας όλων των υποψήφιων που έβαλαν και έδωσαν τον εαυτό τους σε αυτή.

Παρά την αύξηση στα ποσοστά μας, οι δημότες έδωσαν στο νυν δήμαρχο, κ. Παπαδόπουλο, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και μια ακόμη ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του, στέλνοντάς μας το μήνυμα ότι είναι ευχαριστημένοι με το έργο που παράγεται και τη διοίκηση που ασκείται και συγχαίρουμε το δήμαρχο για το αποτέλεσμα.

Όσοι, δε, επέλεξαν να μην προσέλθουν στην κάλπη (συμμετοχή μόλις 58,28% έναντι συμμετοχής 69,68% το 2019) για να εκφράσουν την αντίδραση και τη δυσαρέσκεια τους, αντί να την μετατρέψουν σε θετική πράξη, νομίζουμε είναι ώρα να αντιληφθούν πώς το παρόν και το μέλλον μας το γράφουμε με τη συμμετοχή μας στα πράγματα και όχι με την αποχή μας.

Ο δρόμος είναι μπροστά μας για μια νέα δημιουργική θητεία ,

#ΜΑΖΙ#ΠΑΝΤΟΥ#ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η επικεφαλής
Άννα Τσιφτελίδου