Η Ευγενία Αγοραστούδη στην ομάδα της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Ευγενία Αγοραστούδη στην ομάδα της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης"



Την Ευγενία Αγοραστούδη παρουσίασε στην ομάδα της η επικεφαλής της "Παρέμβασης Πολιτών Δ.Θέρμης". 
Πρόκειται για ένα υπερκομματικό πρόσωπο κοινής αποδοχής που μόνο θετικά έχει να προσδόσει στον συνδιασμό της Αννας Τσιφτελίδου.


Η Ευγενία Αγοραστούδη γεννήθηκε και ζει στα Βασιλικά.

Είναι Γεωπόνος Α.Π.Θ., με ειδικότητα σε θέματα Φυτικής Παραγωγής και εξειδίκευση στην αριστοποιημένη χρήση φυτοφαρμάκων και τις επιπτώσεις τους στην υγεία του καταναλωτή.

Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Θέρμης ως Διοικητική Υπάλληλος, και προσπαθεί καθημερινά με τους συναδέλφους της για την καλύτερη δυνατή παροχή των υπηρεσιών, που αφορούν στο Κέντρο Υγείας, στους πολίτες της περιοχής μας.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Βασιλικών το 2004, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου το 2005. Από το 2003 έως το 2006 Πρόεδρος (Αντιπρόεδρος το 2005) του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Βασιλικών, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Βασιλικών.

Από το 2014 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΘΕΡΜΗΣ με συνεχή παρουσία στα δρώμενα του θεσμικού της ρόλου. Διετέλεσε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Θέρμης και τώρα είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ξαντινίδη και έχουν δύο παιδιά.