Έ𝛍𝛑𝛒𝛂𝛋𝛕𝛈 𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛏𝛈 𝛕𝛈ς 𝚫𝚬𝚼𝚨 𝚯έ𝛒𝛍𝛈ς 𝛔𝛆 𝚫𝚬𝚼𝚨 𝛕𝛈ς 𝚯𝛆𝛔𝛔𝛂𝛌ί𝛂ς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έ𝛍𝛑𝛒𝛂𝛋𝛕𝛈 𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛏𝛈 𝛕𝛈ς 𝚫𝚬𝚼𝚨 𝚯έ𝛒𝛍𝛈ς 𝛔𝛆 𝚫𝚬𝚼𝚨 𝛕𝛈ς 𝚯𝛆𝛔𝛔𝛂𝛌ί𝛂ς

 
Την έμπρακτη υποστήριξή της στη δοκιμασία που περνούν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης στην περιοχή της Θεσσαλίας εκφράζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης. 


//Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Θέρμης

Συγκεκριμένα η ΔΕΥΑ Θέρμης, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της καταστροφής που υπήρξε, το γεγονός ότι η αλληλεγγύη οφείλει και πρέπει να διέπει το σύνολο των ανθρώπων και των φορέων της Ύδρευσης, θεωρεί υποχρέωση της να συμβάλλει και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των πληγεισών Δ.Ε.Υ.Α., αλλά και της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ), ώστε να ανακουφισθούν οι πολίτες της περιοχής που επλήγησαν, αλλά και να βοηθηθούν οι ίδιες οι ΔΕΥΑ, στην δύσκολη περίοδο που βιώνουν. 
Με αυτό το σκεπτικό το δ.σ. της ΔΕΥΑ Θέρμης αποφάσισε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στις ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας, Πύλης και Μουζακίου. 

► Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να χορηγηθούν τέσσερις υποβρύχιες αντλίες άντλησης λυμάτων στη ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας. Στις άλλες δύο ΔΕΥΑ αποστέλλονται υλικά για την αποκατάσταση των δικτύων που υπέστησαν τεράστιες βλάβες (σωλήνες διαφόρων ειδών, συνδέσμους, βάνες κ.ο.κ.). Σημαντική είναι και η συνδρομή πέντε εταιρειών-προμηθευτών της ΔΕΥΑ Θέρμης. 

► Πρόκειται για τις εταιρείες «Τοπτσής Δημοσθένης Ανώνυμη Εταιρεία Πλαστικών Ειδών», «ΑΦΟΙ ΣΠΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.», «Θωμάς Καραμάνης & ΣΙΑ Ο.Ε.», «Κυριακίδης Αριστοτέλης & ΣΙΑ Ο.Ε.» και «ALSON Α.Ε.» οι οποίες προσέφεραν ανάλογα υλικά προς τις τρεις πληγείσες ΔΕΥΑ της Θεσσαλίας. 
 
«Θεωρούμε ότι υποχρέωση όλων μας, είναι να συμπαρασταθούμε στις πληγείσες ΔΕΥΑ και να δείξουμε ότι πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη υπόσταση και πάντοτε πρέπει να προηγείται η ασφάλεια και η υγεία των κατοίκων», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης, Δαμιανός Ζελιλίδης.