Γιορτή για την ενίσχυση της προσπάθειας αποπεράτωσης του Ι.Ν. Φιλοθέης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιορτή για την ενίσχυση της προσπάθειας αποπεράτωσης του Ι.Ν. Φιλοθέης



 
Εκατοντάδες πιστοί ανταποκρίθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, στο κάλεσμα της Ενορίας Νέας Ραιδεστού και του Πατέρα Σεραφείμ Ατματζίδη, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου για ιερό σκοπό.

Συγκεκριμένα, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη μεγάλη γιορτή που οργανώθηκε χθες στο δημοτικό σχολείο της Νέας Ραιδεστού, πρόκειται να υποστηριχθεί η ανέγερση του Ιερού Ναού Φιλοθέης στον ομώνυμο οικισμό της Κοινότητας.

Ο Πατέρας Σεραφείμ Ατματζίδης με την έναρξη της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πιστούς από κάθε γωνιά του δήμου Θέρμης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας και συμμετείχαν στη γιορτή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το δήμαρχο Θέρμης για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια ώστε σύντομα να αποπερατωθεί ο νέος Ναός στον Οικισμό της Φιλοθέης.



Παρόντες στη χθεσινή μεγάλη γιορτή ήταν ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πατέρας Ειρηναίος, ο Πατέρας Μάξιμος και πολλοί άλλοι Ιεροί Πατέρες από διάφορες ενορίες του δήμου Θέρμης.