Συνάντηση του δημάρχου Θέρμης με τη διοίκηση του Πεζοπορικού Φυσιολατρικού Συλλόγου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμης με τη διοίκηση του Πεζοπορικού Φυσιολατρικού Συλλόγου


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Συνάντηση με τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο είχαν οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου Συλλόγου «Πεζοπορικός Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Θέρμης με την επωνυμία “ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ- GREEN THOUGHTS», με έδρα το Λειβάδι. 

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Αποστολίδης, η αντιπρόεδρος Μαρία Βαζούρα και τα μέλη του δ.σ. Στέλλα Δαβίτη, Βερόνικα Παλαιοκρασά και Άννα Σιμώνη. 

Ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τους στόχους του Συλλόγου και για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζουν για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμης. 

Όπως εξήγησαν, ο σύλλογος έχει στόχο την ανάδειξη περιβαλλοντικών δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών, την προστασία της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής, τη διάδοση της αξίας της ανακύκλωσης και τον περιορισμό της υπερκατανάλωσης ενέργειας, των φυσικών πόρων και των τροφίμων, παράλληλα με την διάδοση του υγιεινού τρόπου ζωής, διατροφής και των αθλητικών δραστηριοτήτων στη φύση.

Ο δήμαρχος Θέρμης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα είναι στο πλευρό τους και θα στηρίξει τις δράσεις τους.