Η Ολγα Γιαννιού υποψήφια για το "τιμόνι" των Βασιλικών με την παράταξη της "Δημοκρατικής Ενότητας" του Θ.Παπαδόπουλου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Ολγα Γιαννιού υποψήφια για το "τιμόνι" των Βασιλικών με την παράταξη της "Δημοκρατικής Ενότητας" του Θ.Παπαδόπουλου



ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΟΛΓΑ του Ιωάννη

Κοινότητα Βασιλικών

Η Όλγα Γιαννιού γεννήθηκε στα Βασιλικά. Με τον Σάκη Αλωπούδη απέκτησαν δύο αγόρια, τον Νίκο που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και τον Γιάννη που είναι φοιτητής. 
Από το 1988 ως το 2008 δραστηριοποιούταν στα Βασιλικά στο χώρο της εστίασης και ως και σήμερα ασχολείται με την αγροτική επιχείρηση των γονέων της.

Η αγάπη της για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε, έκανε οικογένεια και ο οποίος τη στήριξε στην πολύχρονη επαγγελματική της πορεία, την οδήγησε στην απόφαση να προσφέρει σε αυτόν, με μοναδικό στόχο να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις της, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών της.

Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, αρχικά ως τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Βασιλικών και τώρα πρόεδρος της Κοινότητας καθώς και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. 
Είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΕΤΟΣ Βασιλικών», για τρίτη συνεχόμενη θητεία και πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών.


.