Η ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Βασιλικών για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 2/9 - Φωτογραφίες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. Βασιλικών για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 2/9 - Φωτογραφίες


//Ανακοίνωση Γ.Α.Σ. Βασιλικών

Τα Βασιλικά στήριξαν για ακόμα μια φορά τον αθλητισμό και την ομάδα τους, τον ΓΑΣ Βασιλικών! 

Διοργανώσαμε μια όμορφη λαϊκή βραδιά για γλεντήσουμε όλο μαζί, γιορτάζοντας τη θέση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην 4αδα της Γ' εθνικής κατηγορίας. 

Από την πλευρά μας, φροντίσαμε να περάσουν όλοι όμορφα με μουσική, φαγητό και ποτό, με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση αφού η γιορτή δεν είχε κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα λοιπόν, ξεκίνησε η νέα Αθλητική χρονιά με νέα όνειρα και νέους στόχους για τους αθλητές μπάσκετ και τις αθλήτριες βόλεϊ του Συλλόγου μας! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά. 

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο, την κα. Τσιφτελίδου, επικεφαλής της «Παρέμβασης Πολιτών» και όλους τους υποψήφιους του δήμου και της περιφέρειας, που μας τίμησαν και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αγώνα τους για το καλό του τόπου μας.









.