Βασιλικά: Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Σχολές και Σταδιοδρομία” την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Επιστημονική ημερίδα με θέμα “Σχολές και Σταδιοδρομία” την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου


//Ανακοίνωση Δήμου ΘέρμηςΜία διαδραστική ημερίδα ενημέρωσης με τίτλο “Σχολές και Σταδιοδρομία”, με επικέντρωση σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, εκπαίδευσης επαγγελμάτων διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate. Θα γίνει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 με 20:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Κοινότητα Βασιλικών.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Κωστής Κατσανέβας, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & CEO της Career Gate ο οποίος θα παρουσιάσει τους αναδυόμενους κλάδους και τις προοπτικές των επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας, και ο Θανάσης Λέλες, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Career Gate με θεματολογία την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα επιστημονικά πεδία και τις σχολές.

Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Θέρμης πρωτοπορεί προσφέροντας στους μαθητές το πρόγραμμα Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής Career Gate. 

Το περασμένο σχολικό έτος ο Δήμος Θέρμης προσέφερε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική σταδιοδρομίας σε μαθητές με μεγάλη επιτυχία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κωδικούς για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου επαγγελματικού προσανατολισμού είτε απευθείας από τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου, είτε από τη διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου. 

Μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικά ατομική συνεδρία με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού για να διερευνήσουν τα αποτελέσματα τους.