Το Κέντρο Υγείας Θέρμης πενθεί για τον απροσδόκητο θάνατο της Μελίνας... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Κέντρο Υγείας Θέρμης πενθεί για τον απροσδόκητο θάνατο της Μελίνας...

.



Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κέντρο Υγείας Θέρμης η είδηση του θανάτου της υπαλλήλου του ΚΥΘ Μελίνας Σ. συνέπεια παθολογικού προβλήματος υγείας που υπέστη προ λίγων ημερών.


Η Μελίνα, 52 ετών από τον Άγιο Αντώνιο Θέρμης, εργαζόταν στο μικροβιολογικό Τμήμα και νοσηλευόταν  τις τελευταίες μέρες στο ΓΝΘ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ". Η είδηση του θανάτου της σόκαρε τους συναδέλφους της, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα περιγράφουν μια γυναίκα χαμογελαστή, επαγγελματία, κοινωνική και δηλώνουν ταυτόχρονα τη συμπαράστασή τους στους οικείους της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης 9/8 στον τόπο κατοικίας της.


Η ανακοίνωση του ΚΥΘ:

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Κ.Υ Θέρμης.

Η είδηση του θανάτου της Μελίνας μας, γέμισε με οδύνη όλους μας.

Η Μελίνα μας, η δικιά μας Μελίνα, η Μελίνα του μικροβιολογικού δεν είναι πια μαζί μας. Ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι αυτό που δεν έχει επιστροφή.

Η Μελίνα από τη μέρα που εντάχθηκε στην οικογένεια του Κέντρου Υγείας με επιμονή και υπομονή αιτούνταν οποιοδήποτε εξοπλισμό θα έκανε την εργασία του μικροβιολογικού τμήματος πιο αποδοτική με γνώμονα την ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους Πολίτες.

Η Διοίκηση και το προσωπικό εκφράζουν τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Οι συνάδελφοι αποχαιρετούν τη Μελίνα έτσι όπως τη γνώρισαν και την έζησαν:

- Σαν ψέματα μου φαίνεται βρε Μελινάκι μας γλυκό… ας είναι ελαφρύ το χώμα…

- Κυρία Μελίνα μου... κυρία Μελίνα μου γλυκιά δεν υπάρχουν λόγια. Ήσουν το πρώτο άτομο που γνώρισα μπαίνοντας στο ΚΥΘ και ήταν τόσο εγκάρδιο το καλωσόρισμά σου που είπα μέσα μου μακάρι όλοι να είναι σαν εσένα... το χαμόγελό σου μόνιμα χαραγμένο στο πρόσωπό σου, η θετική σου αύρα... μόνο καλά έχουμε να θυμόμαστε όσοι σε γνωρίσαμε... Καλό Παράδεισο να έχεις κυρία Μελίνα μου γλυκιά

- Μελινάκι μου λαμπερό δεν έχω λόγια να σ αποχαιρετήσω.. δε θέλω να το κάνω.. θα λείπεις....

- Καλό παράδεισο γλυκιά μου Μελίνα ! Θα μας λείψει η γλύκα κ η καλοσύνη σου!!! Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου!

- Αχ Μελινάκι δεν έχω λόγια... Καλό ταξίδι

- Όχι Θεέ μου! Πόσο κρίμα, πόσο άδικο! Καλό παράδεισο να έχει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

- Ωχ Θεέ μου ......δε το πιστεύω......Καλό ταξίδι Μελίνα μου να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει...... Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου....

- Όχι η Μελίνα..... Όχι...δεν έχω λόγια...

- Δεν το πιστεύω.....Γιατί γιατί ......Κρίμα να φεύγουν τόσο σύντομα για το μεγάλο ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι....Θα μας λείψεις Μελινάκι μου γλυκό..

- Απίστευτο γεια σένα γλυκιά μας Μελίνα, απίστευτη είδηση.. Τόσο νωρίς μας αποχαιρετάς… ο Θεός να αναπαύσει την όμορφη ψυχή σου!!!!

- Πόσο κρίμα Μελίνα μου γλυκιά! Καλό ταξίδι δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω μας λείψεις τόσο πολύ!!!

- Γλυκιά μας Μελίνα, έφυγες τόσο απροσδόκητα και πρόωρα που δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε... Θα μας λείψει το χαμόγελο και η θετική σου αύρα! Καλό παράδεισο στην ψυχούλα σου!

- Καλό παράδεισο Μελινάκι!!!! Θα σε θυμάμαι πάντα για τα γέλια που κάναμε παρέα στο εργαστήριο σου όταν ερχόμουν επίσκεψη και τα λέγαμε!!!

- Δεν υπάρχουν λόγια .....να μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα .......απλά Θα μας ΛΕΙΨΕΙΣ.

- Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας Μελίνα. Καλό παράδεισο να έχεις ,έφυγες τόσο σύντομα ,κρίμα, κρίμα .Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

- Συλλυπητήρια στην οικογένεια της, είναι μεγάλη απώλεια!!!

- Δεν θα ξεχάσω την τελευταία σου μέρα στη δουλειά. Ήρθες χαμογελαστή και είπες επιτέλους σήμερα είμαι καλά, με το κοραλλί σου φόρεμα και τα αντίστοιχα όπως πάντα αξεσουάρ και ξαφνικά από το μεσημέρι άρχισες να χάνεσαι πάλι, πίστευα ότι θα τα καταφέρεις. Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα να χαμογελάς φορώντας το κοραλλί φόρεμα. Καλή Ανάσταση Μελίνα

- Καλό παράδεισο στην Μελίνα.

- Καλό ταξίδι στη Μελίνα μας!!!!! Θέλω να την θυμάμαι χαμογελαστή και χαρούμενη όπως κάθε μέρα που ερχόταν στη δουλειά της πρώτη απ' όλους μας και άναβε το καντηλάκι της.

- Καλό παράδεισο στην Μελίνα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους αγαπημένους της.

- Δεν υπάρχουν λόγια...καλό σου ταξίδι ΜΕΛΙΝΑ....

- Καλό ταξίδι Μελίνα

- Καλό παράδεισο να έχεις Μελίνα μου και καλή δύναμη στην οικογένεια σου!!!!

- Γλυκιά μας Μελίνα. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου. Ήσουν υπέροχος άνθρωπος. Ήσουν η χαρά της ζωής πραγματικά. Δεν υπάρχουν λόγια. Θα μας λείψεις πολύ. Καλό παράδεισο