"Ανοιξαν οι ουρανοί" στη Θέρμη - Εντονη βροχόπτωση και δυνατός αέρας προξένησαν προβλήματα στη κυκλοφορία και στην ηλεκτροδότηση - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"Ανοιξαν οι ουρανοί" στη Θέρμη - Εντονη βροχόπτωση και δυνατός αέρας προξένησαν προβλήματα στη κυκλοφορία και στην ηλεκτροδότηση



Ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με δυνατό αέρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 24/8 στην περιοχή της Θέρμης.


Αποτέλεσμα του έντονου καιρικού φαινομένου ήταν να προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα του δικτύου στον Δήμο Θέρμης, ενώ δυσλειτουργίες παρουσιάζονται ακόμη και αυτή τη στιγμή στη κινητή τηλεφωνία, κυρίως ως προς την ταχύτητα των δεδομένων 3G και 4G.

O δυνατός αέρας είχε σαν αποτέλεσμα τη πτώση κλαδιών δέντρων στο οδόστρωμα, γεγονός που δυσκόλευε τη διέλευση των οχημάτων, ενώ πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε μικρούς «χειμάρρους» μεταφέροντας μαζί τους σκουπίδια και ότι βρισκόταν στο πέρασμά τους.

Οι ιρλανδικές διαβάσεις της περιοχής μας έκλεισαν προληπτικά αναμένοντας μεγάλο όγκο νερού τις επόμενες ώρες, ενώ η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Η ένταση της βροχής εξασθένησε μισή ώρα αργότερα, αλλά η διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές υφίσταται ως αυτή τη στιγμή (17:20).

Ας ελπίσουμε να βρέξει και στις περιοχές που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές…





THERMISnews.gr



*φωτο αρχείου

.