Ένας Θεσσαλονικιός στο πλευρό του Χαρδαλιά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ένας Θεσσαλονικιός στο πλευρό του Χαρδαλιά



Ένας Θεσσαλονικιός ανέλαβε την νομική υποστήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά και της ομάδας του για την Περιφέρεια Αττικής.
Ο λόγος για τον ποινικολόγο Θοδωρή Καραγιάννη, ο οποίος διατηρεί δικηγορικές εταιρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραγιάννης και οι συνεργάτες του έχουν ενταχθεί στο επιτελείο Χαρδαλιά ενόψει της μάχης του Οκτωβρίου.

teokar

O Θοδωρής Καραγιάννης είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ φοίτησε στο πρότυπα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την άσκηση του στο γραφείο του Ι. Τζιώνα και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής σχολής Α.Π.Θ. Τέλος, μιλάει δύο ξένες γλώσσες και είναι άριστος χρήστης πληροφορικής.

Ως Δικηγόρος είναι νομικός σύμβουλος στην επενδυτική – συμβουλευτική εταιρεία «First Element” έχει χειριστεί πλήθος υποθέσεων που απασχόλησαν το ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, ενώ έχει παράσχει τις νομικές του υπηρεσίες του στην Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε (UNHCR) και στην ΑΜΚΕ Ηλιακτίδα για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και τη προστασία των προσφύγων, όπως επίσης στην ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.)

Μακριά από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ασχολείται ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα και θέματα της πόλης, ενώ είναι φανατικός λάτρης της τεχνολογίας και των νέων μέσων επικοινωνίας. Έχει υπάρξει στο παρελθόν διαιτητής ποδοσφαίρου σε διοργανώσεις μικρών ηλικιών.


.