Παναγιώτης Δημητριάδης: "Η ευημερία του δήμου μας, είναι στα χέρια σας". - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παναγιώτης Δημητριάδης: "Η ευημερία του δήμου μας, είναι στα χέρια σας".





Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή μας “Δημοκρατική Ενότητα”, θα ήθελα να σας παραθέσω λίγες σκέψεις για την υποψηφιότητά μου. Όντας και κατά την προηγούμενη εκλογική περίοδο υποψήφιος, θέλω να γίνει σαφές, πως επιθυμώ συνειδητά να είμαι αιρετό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, στοχεύοντας στην προσφορά και όχι σε πάσης φύσεως προσωπικές επιδιώξεις. 

Άλλωστε, προσπάθησα μέσα από την παρουσία μου και τις τοποθετήσεις μου, όλο το προηγούμενο διάστημα, να συμβάλλω ουσιαστικά σε έναν πολιτικό διάλογο. 

Συγκεκριμένα, έδωσα έμφαση τόσο στη βελτίωση των καθημερινών αναγκών του δήμου μας, όσο και σε εκείνα που πρέπει να διεκδικούν συνολικά οι δήμοι για την καλύτερη λειτουργία τους, πάντα προς όφελος των πολιτών.

Αναφορικά με το βιογραφικό μου, μπορεί ο καθένας να το αναζητήσει είτε στην προσωπική ιστοσελίδα μου είτε στη σελίδα μου στο facebook. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξα μέλος μιας οικογένειας που ασχολείται με τα κοινά, αλλά μιας οικογένειας που ασχολείται με τον άνθρωπο. 

Αυτή την ουσιαστική αγάπη για τον άνθρωπο, προσπαθώ να προτάξω μέσα από την υποψηφιότητά μου. Όπως έχω πει κι άλλες φορές, ως κομμάτι μιας παράταξης που διοικεί αρκετά χρόνια τον Δήμο Θέρμης, θα πρέπει ναι μεν να προβάλλουμε το έργο που έγινε, παράλληλα όμως να διορθώνουμε τα ζητήματα που προκύπτουν.



Στην παράταξη “Δημοκρατική Ενότητα” και ιδιαιτέρως στο πρόσωπο του δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, εντοπίζει κανείς στοιχεία της χαρισματικής ηγεσίας, όπως το να προβλέπει, να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα, πριν ακόμα δημιουργηθεί η ανάγκη για τους πολίτες. Επίσης, να ακούει τους πολίτες και να διορθώνει τα κακώς κείμενα. Η “Δημοκρατική Ενότητα” θεωρείται άξια εμπιστοσύνης από τους δημότες, όχι επειδή δεν κάνει λάθη, αλλά επειδή με αίσθημα προσφοράς και σκληρή δουλειά, στέκεται δίπλα στον πολίτη.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, θεωρώ πως κρίνεται αναγκαίος ο προβληματισμός πάνω σε δύο ζητήματα, την προσβασιμότητα και την ψηφιοποίηση. Πιστεύω, πως στο δήμο μας έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες ψηφιοποίησης, όμως σίγουρα έχουμε ακόμη δρόμο, προκειμένου να φτάσουμε σε έναν ενιαίο φορέα. Αναφορικά με την προσβασιμότητα, είναι ένας τομέας που χωλαίνουμε ακόμη, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, που θα τους αναλύσουμε σε άλλο άρθρο.

Με την υποψηφιότητά μου, επιδιώκω να τοποθετήσω στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης για τον τόπο μας, αυτά τα δύο βασικά ζητήματα, της ψηφιοποίησης και της προσβασιμότητας. Σε καμία περίπτωση, δεν εξοβελίζω τα κατά τόπους σημαντικά ζητήματα του δήμου μας, όπως το αποχετευτικό δίκτυο, την ύδρευση, το οδικό δίκτυο, τις παιδικές χαρές, τα σχολεία και άλλα. 

Με την στήριξή σας, στοχεύω στην ανάπτυξη ενός μοντέλου αυτοδιοίκησης, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα μεριμνά για την επόμενη μέρα και θα συνδιαλέγεται συνεχώς με την κεντρική κυβέρνηση. Η ευημερία του δήμου μας, είναι στα χέρια σας.

Παναγιώτης Δημητριάδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Δημοκρατική Ενότητα
Δήμος Θέρμης


Μπορείτε να ακολουθείτε τον Παναγιώτη Δημητριάδη σε:

Viber→https://buff.ly/3m4Skkj

Twitter→ https://buff.ly/43bvW9m

Instagram→ https://buff.ly/3KcIAwf

Tik Tok→ https://buff.ly/3K56SIw

Website→ https://buff.ly/3KeR85D


Εδώ μπορείτε να συμπληρώσετε και την ειδική φόρμα για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις δράσεις μου στο email σας: https://buff.ly/3Mkls1I

.